Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Bamboolik vkládací plena univerzální extra savá 1 ks

229 Kč


check  2 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

Vkládací plena univerzální extra savá. Skutečně univerzální vkládací plenka – použitelná se všemi typy a druhy látkových plen.



Více informací

Vkládací plena univerzální extra savá. Skutečně univerzální vkládací plenka – použitelná se všemi typy a druhy látkových plen.  

Jednoduchá vkládací plenka ve tvaru obdélníku, která je ušitá ze dvou vrstev bambusové viskózy v kombinaci s bavlněným froté a extra savým mikrovláknem.

Jak plenku použít?

Jednoduše ji složíte (na třetiny nebo čtvrtiny, podle toho, jaký potřebujete rozměr) a vložíte do plenkového balení, kdykoliv potřebujete přidat na savosti. Skládání není nic složitého – plenka má podélné i příčné prošití, které vás navede.

Nejlépe bude extra savá vkládací plenka fungovat:

  • noční kalhotkovou plenkou či XL noční kalhotkovou plenkou
  • V kapse AIO pleny
  • Jako vkládací plenka do tréninkových kalhotek ve velikosti XL pro větší děti trénující na nočník. (Je super pro předškolní děti, kterým to občas v noci nebo během odpoledního spánku ještě úplně nevyjde.)
  •  Extra savou vkládací plenku lze použít také samostatně do svrchních kalhotek (to bychom nicméně doporučili zejména pro starší miminka, těm malým bude jistě lépe sedět náš AI2 DUO systém s tvarovanou vkládací plenkou jako základnou).

Materiál:

  • 40 % bambusová viskóza, 20 % bavlna, 40 % polyester

Rozměry:

  • 35 x 45 cm




Výrobce: Bamboolik


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: