Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Unuo funkční čepice s kšiltem UV 50+ žíhaná holubičí šedá, Žraloci S

299 Kč


check  1 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

UV dětské čepice vhodné na letní a přechodné období.



Více informací

Chraňte se před sluncem…. Obvyklá mantra slunečných dnů začíná. Taky dumáte nad tím, jak nejlépe ochránit citlivou vlasovou pokožku Vašich dětí před sluncem? Přimět kluky, kteří mají superkrátký účes, aby si namazali i hlavu? Nemožné! Přitom pokožka na hlavě je nejcitlivější, spálené kořínky vlasů prý mohou dokonce přispět i k budoucí plešatosti mužů. Holky zase mají pocit, že je vlasy tak nějak samy chrání, ale chyba lávky! Pokud chcete, aby Vaše děti měly bohatou kštici a to i do let budoucích, je třeba naopak vlasy i pokožku zakrývat.

Pod pevnou bavlněnou kšiltovkou se děti potí a menší děti ji shazují? Julča taky dumala, co s tím. Výsledkem tohoto dumání a hlavně mnoha a mnoha zkušebních prototypů je čepička z funkčního úpletu ve složení 87 % polyamid, 13 % elastan (Lycra xtra life) a  výrobcem garantovaným faktorem UV 50+,  při zachování maximální prodyšnosti tzv. AIR+.

Proč jí chcete? Protože se zbavíte žabomyších domácích válek typu “tak si tu čepici neber, ale nikam nejdeš…. Jak si to sundáš, valíš z vody!…..” Děti budou spokojené, protože v téhle čepici jim nebude vedro. Je elastická, krásně sedí a nepadá. No, ale hlavně je mamka s babičkou nebudou pořád napomínat. A Vy jste v klidu, protože víte, že Vaše děti mají maximální ochranu proti sluníčku. Čepičku s kšiltem využijete i pod cyklistickou helmu, kde poskytne potřebné stínění obličeje, pot odvádí od pokožky a protože je velice pružná, krásně přilne a pod helmou se nikde nehrne a netlačí.

PROČ KOUPIT:

  • UV 50+
  • vhodné do vody
  • nepadá
  • s kšiltíkem je vhodná pod cyklistickou helmu
  • možnost kombinovat s našimi letními kalhotami s potisky
  • velmi skladná
  • kšiltík se neláme

VELIKOST:

  • S (45 - 48 cm)

MATERIÁL:

  • 87 % polyamid a 13 % elastan (lycra xtra life)

PÉČE:

UV cepice



Výrobce: Unuo


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: