Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Eoné Aroma flakon & Vánoce 10 ml

349 Kč


check  1 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

AROMA FLAKON se směsí éterických olejů VÁNOCE.
Jemně provoní každý prostor. K zavěšení nebo jako stolní odpařovač.



Více informací

  • Směs 100% přírodních silic s nádhernou vůní pomeranče, vanilky, anýzu a skořice navodí tu pravou vánoční atmosféru.

  • Může být příjemným vánočním dárkem pro vaše milé.

  • Potřebujeme-li intenzivní vůni v jakémkoli prostoru (vstup do bytu, kanceláře, na toaletě...) použijeme AROMA FLAKON Eoné. V tomto balení naleznete:

  • Aroma flakon
    odpařovací tyčinky pro stolní variantu
    dřevěný uzávěr se stužkou pro zavěšení
    směs éterických olejů VÁNOCE 10 ml

  • Je pouze na Vás, kterou z variant použití zvolíte. Pro postavení na stůl nebo pro zavěšení.
    Další vysoce kvalitní éterické oleje pro kombinaci či po spotřebování přiloženého, si vyberte ze široké nabídky Eoné

Způsob balení AROMA FLAKONU:

Balení flakonku

Použití AROMA FLAKONU:
Použití flakonku

Použití:

STOLNÍ ODPAŘOVAČ
  • Při této variantě nepoužijete dřevěný uzávěr.
  • Asi do výše 2/3 objemu AROMA FLAKONU nakapejte éterický olej, otřete ubrouskem případné potřísnění flakonku, vložte odpařovací dřevěné tyčinky a takto připravený AROMA flakonek postavte na bezpečné místo, kam nedosáhnou všetečné děti. Tyčinky velmi rychle nasáknou éterickým olejem a vlivem pokojové teploty dochází k jeho průběžnému odpařování
  • Doplňování éterického oleje (esence, silice) provádějte vždy na podložce, například na talířku, aby nedošlo k poškození nábytku v případě, že silice kápne vedle flakonku.
  • Nasáklé tyčinky odkládejte na skleněnou či porcelánovou podložku (například talířek), protože rostlinný éterický olej by mohl poškodit povrch nábytku nebo spotřebičů.
  • Změna vůní:   Pokud ještě budou tyčinky nasáklé původní esencí, nechejte je alespoň jeden den odpařovat na „sucho“ a poté flakonek naplňte asi do 2/3 novým éterickým olejem.
FLAKONEK K ZAVĚŠENÍ
  • Při této variantě nepoužijete dřevěné tyčinky.
  • Naplňte AROMA FLAKON Eoné éterickým olejem a otřete ubrouskem případné potřísnění. Poté uzavřete flakon přiloženým dřevěným uzávěrem a zavěste jej na zvolené místo.
  • Flakon lze doplňovat podle potřeby kvalitním éterickým olejem.
  • Pro zvýšení intenzity odpařování můžete uzavřený flakon krátce podržet dnem vzhůru.  Uvidíte, jak se dřevěný uzávěr zvlhčí. Náplň balení vystačí přibližně na 3 měsíce.

O Eoné

Eoné je malá rodinná firma, zabývající se ruční výrobou celostní přírodní kosmetiky. Kosmetiku vyrábí z nejlepších rostlinných olejů, většinou lisovaných za studena a v BIO kvalitě, z bylin, které pěstují a sbírají v čistém prostředí Národního parku České Švýcarsko, z nejlepších a nejkvalitnějších esenciálních olejů a dalších surovin, které pečlivě vybírají a nakupují po celém světě. Při výrobě používají léčivé energie drahých kamenů, světla, fází měsíce a pí-technologie. Nepoužívají žádné ropné látky, syntetické parfemace, barviva, tenzidy.
Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Kosmetika je nekonzervovaná s výjimkou velmi malého množství jemných stabilizačních látek v gelech. Všechna prodávaná kosmetika Eoné je schválena Státním zdravotním ústavem České republiky.

Výrobce: Eoné


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: