Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Tommy Lise bambusový jídelní set Wild and free

392 Kč

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Tommy Lise Bambusový jídelní set Wild and Free.



Více informací

Tygr je odvážný, vznešený a silný. Stejně takový je design jídelního setu Wild and Free. Zelené listy džungle podtrhují krásu a jedinečnost divoké šelmy.

 Hlavní vlastnosti:

  • Ruční mytí
  • Neobsahuje BPA ani ftaláty
  • Biologicky rozložitelný
  • Teplotní tolerance: -20°C až 80°C
  • Nevhodné pro použití v mikrovlnné troubě nebo troubě
  • Baleno v barevné krabici

Materiál:

  • bambus

Věk:

  • 3+

Barva:

  • přírodní

Tommy Lise je unikátní česká značka produktů pro děti, která se zaměřuje na vysoce kvalitní, ekologické materiály a designe inspirovaný přírodou Magnificent Rainforest. Tommy Lise nabízí ekologické bambusové nádobí pro děti, vysoce kvalitní kojenecké láhve a měkké mušelinové pleny. Bambus je ideální materiál nádobí, díky své udržitelnosti, dlouhé životnosti, pevnosti, 100% recyklovatelnosti a nízké hmotnosti. Proto je bambusové nádobí Tommy Lise pro děti tou nejvhodnější volbou. Stylové vysoce kvalitní kojenecké láhve Tommy Lise okokuzlí nejen svým designem, ale také patentovanou silikonovou savičkou s dvojtým antikolikovým systémem. Materiály lahvičky i savičky neobsahují BPA ani ftaláty, proto jsou kojenecké láhve Tommy Lise bezpečné pro Vaše dítě. Tommy Lise nabízí mušelinové pleny v krásných vzorech designu Magnificent Rainforest. Tyto měkké pleny z kvalitních materiálů různých velikostí lze poožít mnoha způsoby a pomohou zpříjemnit každý den Vašeho dítěte. Tommy Lise klade důraz na životní prostředí při volbě materiálů i jejich zpracování. Všechny produkty Tommy Lise splňují bezpečnostní normy EN14350 a EN14372.

Výrobce: Fauna


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: