Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Změkčovač vody Tierra Verde - papírový sáček 850 g

149 Kč


check  1 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

Slouží k úpravě tvrdosti vody a tím ke zlepšení výsledků praní.



Více informací

  • Změkčovač tvoří směs minerálních a organických látek, které mají schopnost na sebe navázat minerály z vody a tím vodu tzv. změkčit.
  • Vodu pro praní změkčujeme, abychom zabránili srážení účinné látky pracího prostředku s minerály z vody a výrazně tak zlepšili výsledek praní.
  • Také tím zamezíme zvýšené spotřebě pracího prostředku a následné usazování sraženin v textilu (zaprání a šednutí prádla) a v pračce (týká se zejména praní v mýdlových pracích prostředcích, např. mýdlové vločky, mýdlový sliz.
Jak se používá
  • měkčovač nasypeme do zásobníku na prací prášek spolu s pracím prostředkem.

Dávkování na 4-5 kg prádla:

TVRDOST VODY PODLE TESTOVACÍHO PÁSKU:K pracímu gelu YELLOW & BLUE přidat:K pracímu prášku YELLOW & BLUE přidat:K mýdlovým vločkám YELLOW & BLUE nebo mýdlovému slizu přidat:
Měkká >4°dH - - 20 g/1 vrchovatá polévková lžíce
Středně tvrdá >8,4°dH - 20 g/1 vrchovatá polévková lžíce 50 g /2,5 vrchovatých polévkových lžic
Tvrdá >14°dH 40 g/2 vrchovaté polévkové lžíce 50 g /2,5 vrchovatých polévkových lžic 60 g/3 vrchovaté polévkové lžíce

Pokud nevíte, jakou máte tvrdost vody, pomůže vám ji určit náš testovací pásek.

Informace o tvrdosti vody ve vaší lokalitě lze také dohledat například na adrese www.vodarenska.cz.

Je změkčovač ekologický?

  • V našem změkčovači používáme minerální (zeolit, uhličitan sodný) a organické látky (citran sodný), které v ekologických pracích prostředcích nahrazují běžně používané fosfáty a fosfonáty.
  • Zeolity jsou změkčovače přírodního původu, jsou složkou jílů, a mají schopnost vázat zejména hořčík a vápník, nejčastější původce tvrdosti vody. Samy jsou nerozpustné a stávají se jednou ze složek usazeného kalu v čističkách.
  • Uhličitan sodný je známá soda na praní a citran sodný je konzervant, který se používá například i do limonád a ochucených piv.
  • Fosfáty a fosfonáty považujeme v Tierra Verde za nežádoucí, protože způsobují eutrofizaci („kvetení“) vody se všemi nepříznivými důsledky tohoto jevu. Fosfáty jsou už několik let zakázané na praní, ale jsou v konvenčních prostředcích do myček na nádobí. Fosfonáty nahradily po zákazu fosfáty v pracích prostředcích, mají však obdobný vliv na vodu.
Složení
  • > 30 % zeolit, uhličitan sodný, 15-30 % citran sodný
  • Neobsahuje ropné deriváty, fosfáty, chlór, syntetickou parfemaci, enzymy a barviva, odpěňovače, palmový olej, ani opticky zjasňující látky.
Bezpečnost
VAROVÁNÍ. Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Likvidace: použitý obal po vypláchnutí odevzdejte do tříděného komunálního odpadu, zbytek nespotřebovaného výrobku odstraňte s přebytkem vody do kanalizace.

Výrobce: Tierra Verde


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: