Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Bamboolik AIO flís kapsová plenka 2018 - Sovy

519 Kč


check  1 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

Plenka AIO - AII in One (tedy Vše v jednom), pro děti od 4 do 15 kg.



Více informací

Kolekce 2018.

Uvažujete nad látkovými plenkami, ale bojíte se, že by to bylo příliš složité a namáhavé? Pak je tu pro vás Bamboolikova plenka Vše v jednom (AIO): plenka, která se jednoduchostí používání velmi blíží plence jednorázové. Přebalování s AIO plenkou zvládne opravdu každý: tatínek, dědeček i hlídací teta.

Jak AIO plena funguje? Její vnější vrstva je ušita z membránového materiálu polyesteru laminovaného polyuretanem (PUL), na němž kromě krásných vzorů oceníte zejména to, že je voděodolný a prodyšný zároveň. Vnitřní vrstva AIO plenky je ve dvou variantách: flís odvádí vlhkost od kůže Vašeho děťátka a poskytuje mu tak komfortní pocit sucha a čistoty, bambusová viskóza oproti tomu zvyšuje savost plenky. Zvlněné lemování na vnitřní vrstvě plenky kolem nožiček miminka zajistí, že všechny tekutiny zůstanou uvnitř pleny.

AIO plenka se používá tak, že do kapsy (prostoru mezi vnitřní a vnější vrstvou pleny) vložíte vyjímatelnou vkládací plenu a zajistíte ji patentkou. Díky tomu se vkládací vnitřek nikam neposune a zůstane vždy tam, kde má, a to i u aktivních batolat. Vyjímatelná vkládací plena je tvořena několika vrstvami výjimečně savé bambusové viskózy.

Velikost AIO plenky můžete snadno přizpůsobit velikosti vašeho miminka za pomoci čtyř řad patentek na přední straně plenky a suchých zipů vysoké kvality, takže plenka bude Vašemu děťátku vždy sedět na milimetry přesně.

Pokud se obáváte údržby a péče o látkové pleny, nemáte žádný důvod! Zvládne to opravdu každý.

NÁŠ TIP:

Pokud potřebujete zvýšit savost AIO plenky, jednoduše přidejte do vnitřní kapsy jakoukoliv další savou vrstvu. Ideálně Krátkou vkládací plenku či Batolecí vkládací plenku, můžete nicméně použít i Bamboolikovu vícevrstvou plenu, vnitřní plenu či klasickou čtvercovou plenu, na jaké vás odchovala vaše maminka.

Stay Dry (flís) nebo bambus?

Flís – Stay Dry vrstva udrží Vaše miminko dokonale v suchu a pohodlí. Plenky s touto dotykovou vrstvou jsou vhodné pro děti, které vyžadují pocit sucha a nečůrají ve velkých dávkách. Je tedy vhodný především pro novorozence a malé kojence.Bambus je přírodní materiál, velmi savý, měkký a příjemný, tepelně komfortní a nealergizující. Jako každý přírodní materiál je po počůrání mokrý na dotek. Dává tím děťátku zpětnou vazbu, že když se vyčurá, „něco se stane“. Je tedy vhodný jako příprava tréninku na nočník – zvláště když bylo dítě předtím zvyklé být naprosto v suchu a maminka jej poté, co se v bambusu začne po počurání „ošívat“, rychle přebalí. Dítě se tak učí, že normální je být v suchu a že když dá mamince vědět, ona mu sucho zařídí? kombinovanénace plenek v těchto dvou typech materiálů je optimální. Pokud je kombinovanénujete, můžete pro starší děti Stay Dry plenky používat jednoduše s vkládací plenkou nahoře (místo v kapse), pro miminka do bambusových kalhotkových plenek naopak používat flísovou separační plenku, která je udrží v suchu.

Materiál:

  • Vnější vrstvu - 100% polyester laminovaný polyuretanem (PUL)
  • Savé jádro - 65% bambusová viskóza, 28% bavlna, 7% elastan
  • Vnitřní dotyková vrstva - je tvořena jemným heboučkým flísem s protižmolkovací úpravou, který udrží Vaše malé miminko dokonale v suchu.

Péče:

AIO se nesmí prát při teplotě vyšší než 60°C, došlo by k porušení laminace povrchu a tím nepropustnosti. Před samotným praním vždy zapněte suché zipy! Nepoužívejte aviváž ani bělidla, nesušte v sušičce, na topení nebo na přímém slunci (obzvláště v létě - opět kvůli porušení laminace), nežehlete.

AIO plenky s vnitřní vrstvou Flís – Stay Dry nelze prát v mýdlovém slizu a ani zapírat mýdlem. (Mýdlo zanáší flís a ten je potom pro moč nepropustný a plenka protéká bokem.)

Vyrobeno v ČR.

Výrobce: Bamboolik


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: