Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Eoné Radostný den 5 ml

178 Kč


check  2 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

Osvěžující, rozjasňující citrusová směs 100% silic.



Více informací

Odborná literatura uvádí:

  • Má teplé, sluníčkové, sladké aroma, navozuje radost, dodává pocit štěstí. Rozptyluje smutek, celkově uvolňuje pocity napětí i podráždění.

    Zlepšuje schopnost soustředění, osvěžuje, přirozeně čistí, vyjasňuje mysl.

  • Pomeranč navozuje radost. Rozptyluje smutek, pomáhá při popudlivé náladě. Celkově uvolňuje a dodává pocit štěstí.
    Uvolňuje stagnující energii jater při nahromadění stresu, pomáhá žaludku a střevům. Je tedy skvělým pomocníkem zažívacímu ústrojí, pomáhá trávit tuky. Jeho vůně při masáži nebo koupeli bude příjemná při nechutenství, nevolnosti, nadýmání, říhání. 
  • Citron čistí, detoxikuje. Je skvělým prostředkem při obezitě, celulitidě, arterioskleróze, rozpouští kameny (žlučové i močové), pomáhá při nevolnosti, podrážděnosti, nespavosti. Zlepšuje cirkulaci krve a pevnost cév, proto jej s výhodou – rozpuštěný v koupelovém či sprchovém oleji – můžeme používat do koupelí nebo sprchového oleje.
    Antivirové účinky citronového oleje využijeme v období nachlazení a chřipek. Pro čištění vzduchu jej můžeme přidat do skleněné lahvičky s alkoholem a vodou a rozstřikujeme v místnostech.  Také jej kapeme na absorbéry v dětských pokojích, v kancelářích, v obýváku i ložnici.  Používá se i do aromalamp a různých rozprašovačů.
    Citronová silice stimuluje slinivku, takže pomáhá i při duševním vypětí, zlepšuje schopnost se soustředit, osvěžuje, zmírňuje emocionální zmatek.
  • Grapefruit pomáhá přetíženým játrům i pomalému lymfatickému systému, dobře působí na střeva. Grapefruit odbourává tuky, proto je účinným pomocníkem při celulitidě, obezitě, nadváze. Uvolňuje pocity napětí a frustrace, podráždění i smutku. Přirozeně čistí, vyjasňují a osvěžují mysl.
  • Mandarinka  dodává energii, podporuje chuť k jídlu a pomáhá trávení, posiluje imunitu, mírní strach, přináší radost. Hyperaktivní děti pomůže zklidnit a vyrovnat, je účinná při přetížení ve škole. Je skvělá na absorbéru u postýlky, kde její jemná vůně zklidňuje a přináší spánek.
  • Borovice lesní se přidává do masážních i koupelových olejů při revmatizmu, nervovém vyčerpání, zánětu močového měchýře, ledvinové pánvičky, ale i průdušek, či při kašli. Usnadňuje vykašlávání, působí hojivě a antisepticky, proto je indikována při plicních potížích. Stimuluje ledviny a tím redukuje kyselinu močovou v krvi. Tonizuje píce, ledviny, nervy, a proto je doporučována při únavě.
    Pomáhá přijetí sebe sama.

Použití:

  • Nakapejte na absorber a odpařovač v množství 6 až 20 kapek, podle velikosti místnosti. RADOSTNÝ DEN je třeba aplikovat opakovaně, například 1 x za 3 dny, případně častěji menší množství.

    absorber muslicka   absorber ruzicka   absorber andilek

    Naplňte do AROMA FLAKONU a opatřete odpařovacími tyčinkami, nebo dřevěným uzávěrem.  Tam, kde chceme silnější vůni, umístíme AROMA FLAKON s dřevěnými tyčinkami pro odpařování. Dřevěný uzávěr je určen do prostor, kde by se snadněji mohl vylít, kde je potřebujeme zavěsit (např. v autě) nebo kde by se k nim snadněji dostaly děti (ani s dřevěným uzávěrem to ale není hračka). Zejména do vstupních prostor bytů i kanceláří, k pracovnímu stolu dospělým i dětem. 

    Pro dobrou náladu kdekoliv s sebou, do INHALAČNÍHO FLAKONU! Nakapete, necháte nasáknout a používáte kdykoliv a kdekoliv.

      inhalacni flakon    

     

    RADOSTNÝ DEN můžete používat do aromalamp (pozor, pouze 3 kapky pro menší místnost), nebo na mističku s vodou (10 kapek) a nechat ji volně odpařovat.

    Pozor, nikdy nepoužívejte neředěné na pokožku. Chraňte před dětmi. Chraňte oči. Esenciální oleje mohou poškodit plastové předměty i povrchy nábytku apod. Při potřísnění rukou silice pečlivě otřete do sucha, můžete omýt hydrofilním či sprchovým olejem, mlékem a podobně. Voda éterické oleje nerozpustí.

Množství:

  • 5 ml

Složení výrobku:

  • Pomeranč navozuje radost

  • Citron čistí, detoxikuje

  • Grapefruit uvolňuje pocity napětí a frustrace, podráždění i smutku

  • Mandarinka mírní strach a zklidňuje

  • Borovice pomáhá přijetí sebe sama.

O Eoné

Eoné je malá rodinná firma, zabývající se ruční výrobou celostní přírodní kosmetiky. Kosmetiku vyrábí z nejlepších rostlinných olejů, většinou lisovaných za studena a v BIO kvalitě, z bylin, které pěstují a sbírají v čistém prostředí Národního parku České Švýcarsko, z nejlepších a nejkvalitnějších esenciálních olejů a dalších surovin, které pečlivě vybírají a nakupují po celém světě. Při výrobě používají léčivé energie drahých kamenů, světla, fází měsíce a pí-technologie. Nepoužívají žádné ropné látky, syntetické parfemace, barviva, tenzidy.
Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Kosmetika je nekonzervovaná s výjimkou velmi malého množství jemných stabilizačních látek v gelech. Všechna prodávaná kosmetika Eoné je schválena Státním zdravotním ústavem České republiky.

Výrobce: Eoné


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: