Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Eoné Eukalyptus radiata BIO - 10 ml

157 Kč


check  1 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

Eucalyptus radiata, Blahovičník paprsčitý, Austrálie, dříve nazývaný také "horečkový strom". Je jemnější než eukalyptus globulus. 



Více informací

  • Eucalyptus radiata, Blahovičník paprsčitý, Austrálie, dříve nazývaný také "horečkový strom".
  • Je jemnější než eukalyptus globulus.
  • Nepoužívejte pro malé děti do 3 let, poté velmi opatrně!
Pro čištění vzduchu v místnosti (miska s vodou umístěná na topení, aroma-andílek, MUŠLIČKA, aromalampa. Pokud si pořídíte Lampu na odpařování pryskyřic, můžete vzít vypálenou mističku od čajové svíčky, trošku prohnout její dno, aby neležela celou svojí plochou na ploše sítka, dát do ní trošku vody a nakapat eukalyptus radiata. Je velmi vhodný zejména při chronických onemocněních dýchacích cest. Lze jej použít i do koupelových, sprchových či masážních olejů, 2 kapky na 1 lžíci neutrálního oleje. Také při bolestech svalů nebo revmatických bolestech a neuralgiích. Při inhalaci nakapejte 2 až 4 kapky do 2 litrů horké vody.
Pozor: nepoužívat pro maličká miminka a asmatiky.

Množství:

  • 10 ml

Složení výrobku:

  • Eucalyptus radiata, Blahovičník paprsčitý
  • Austrálie

O Eoné

Eoné je malá rodinná firma, zabývající se ruční výrobou celostní přírodní kosmetiky. Kosmetiku vyrábí z nejlepších rostlinných olejů, většinou lisovaných za studena a v BIO kvalitě, z bylin, které pěstují a sbírají v čistém prostředí Národního parku České Švýcarsko, z nejlepších a nejkvalitnějších esenciálních olejů a dalších surovin, které pečlivě vybírají a nakupují po celém světě. Při výrobě používají léčivé energie drahých kamenů, světla, fází měsíce a pí-technologie. Nepoužívají žádné ropné látky, syntetické parfemace, barviva, tenzidy.
Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Kosmetika je nekonzervovaná s výjimkou velmi malého množství jemných stabilizačních látek v gelech. Všechna prodávaná kosmetika Eoné je schválena Státním zdravotním ústavem České republiky.

Výrobce: Eoné


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: