Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Eoné Jojobový olej lisovaný za studena - 10 ml

89 Kč


Dostupnost: Na objednání, není skladem.

Simmondsia chinensis seed oil - simondsie čínská (jojoba).



Více informací

  • Čistý, přírodní jojobový olej/vosk.
  • Olej z jojoby je všestranně použitelný, velmi dobře vstřebatelný rostlinný olej.
  • Je vhodný pro ochranu pleti proti vysoušení za slunečného i mrazivého počasí.
  • Zpomaluje stárnutí pokožky.
  • Mírní nadbytečnou produkci kožního mazu a obsahuje protizánětlivé složky, proto je vhodný k ošetřování mastné pleti se sklonem k akné, výskytu ekzémů.
  • Působí blahodárně při výskytu různých kožních obtíží.
  • Ošetřuje suché konečky vlasů.
  • Jemný ochranný faktor má hodnotu SPF 3-4

Použití:

Odborná literatura doporučuje jojobový olej pro běžné denní použití pro normální pleť ale i pro podpůrnou léčbu mnoha kožních problémů - akné, ekzémů, lupénky, lupů, na suchou pokožku, popraskanou pokožku, omrzliny, roztřepené konečky vlasů, vrásky, strie, celulitidu, pro obnovu kožních buněk a pro ochranu pokožky při pobytu na sluníčku. Obličej a ručky malých dětí ošetříme několika kapkami jojobového oleje. Má ochranný faktor v hodnotě 3 až 4. Pokožku tedy chrání jemně a přirozeně.

Množství:

  • 10 ml

Složení výrobku:

  • Jojobový olej LZS

Popis 

Simondsia chinensis - simondsie čínská (jojoba)

Olej z jojoby je všestraně použitelný, velmi dobře vstřebatelný rostlinný olej. Je vhodný pro ochranu pleti za slunečného i mrazivého počasí, chrání ji před vysoušením. Zpomaluje stárnutí. Mírní produkci kožního mazu a obsahuje protizánětlivé složky, proto je výborný na akné. U dětí jojobovým olejem chraňte místa vystavená mrazu a slunci. Jemný ochranný faktor má hodnotu SPF 3-4.Olej se velmi dobře používá a skladuje, protože výborně odolává oxidaci (nekazí se). Odborná literatura doporučuje jojobový olej pro běžné denní použití pro normální pleť ale i pro podpůrnou léčbu mnoha kožních problémů - akné, ekzémů, lupénky, lupů, na suchou pokožku, popraskanou pokožku, omrzliny, roztřepené konečky vlasů, vrásky, strie, křečové žíly, celulitidu, pro obnovu kožních buněk a pro ochranu pokožky zejména - ale nejen - na slunci.

O Eoné

Eone je malá rodinná firma, zabývající se ruční výrobou celostní přírodní kosmetiky. Kosmetiku vyrábí z nejlepších rostlinných olejů, většinou lisovaných za studena a v BIO kvalitě, z bylin, které pěstují a sbírají v čistém prostředí Národního parku České Švýcarsko, z nejlepších a nejkvalitnějších esenciálních olejů a dalších surovin, které pečlivě vybírají a nakupují po celém světě. Při výrobě používají léčivé energie drahých kamenů, světla, fází měsíce a pí-technologie. Nepoužívají žádné ropné látky, syntetické parfemace, barviva, tenzidy.
Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Kosmetika je nekonzervovaná s výjimkou velmi malého množství jemných stabilizačních látek v gelech. Všechna prodávaná kosmetika Eoné je schválena Státním zdravotním ústavem České republiky.

Výrobce: Eoné


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: