Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Bamboolik ubrousek biobavlna - Růžová 5ks

225 Kč


check  1 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

Látkové ubrousky poslouží tam, kde běžně používáte tradiční papírové nebo vlhčené ubrousky. Klasická čtvercová plenka v mini provedení.


Více informací

Látkové ubrousky, vyrobené v ČR z biobavlněného mušelínu s GOTS certfikací - extrémně příjemného a velmi savého materiálu evropského původu. V domácnosti s miminkem je to naprosto nepostradatelná věc! Povrchů, na které můžete mušelínové ubrousky použít, je celá řada – utřete s nimi ublinknutí, poslintanou pusinku i dětský zadeček (mohou posloužit jako alternativa vlhčených ubrousků spolu s mycím a pečujícím olejíčkem Medvídek). 

Nepřeberné množství využití najdete pro látkové ubrousky také v domácnosti bez dětí, všude tam, kde běžně používáte tradiční papírové ubrousky, třeba při stolování. Výborně také fungují jako utěrka na brýle nebo při leštění zrcadla :-)

Jejich používáním šetříte životní prostředí i svou peněženku. 

Rozměr:

  • cca 20 x 20 cm

Materiál:

  • 100% GOTS biobavlna, gramáž 120g/m2

Péče:

  • Ubrousky můžete jednorázově vyprat na 90oC, častěji to ale prosím nedělejte, běžně perte na 60 oC. Devadesátkou ubrouskům zkracujete životnost, přičemž za běžných okolností je 60 oC z hygienického hlediska dostatečné. Sušit v sušičce je určitě můžete.

Co je certifikace GOTS?

Jde o nejpřísnější mezinárodní biotextilní certifikaci. GOTS certifikát vám zaručí, že výroba bavlny i konečného výrobku je ekologicky čistá a naprosto v pořádku. GOTS má podrobně zpracovány i požadavky na bezpečné a lidsky důstojné pracovní podmínky.

Výrobce: Bamboolik


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: