Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Bamboolik MiniMimi svrchní kalhotky DUO - Růžová + květy

499 Kč


check  1 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

Bamboolikova MiniMimi řada je vyvinuta speciálně pro malá miminka, cca od 2 do 6 kg.



Více informací

PROČ TATO PLENKA?

Bamboolikova MiniMimi řada je vyvinuta speciálně pro malá miminka, cca od 2 do 6 kg. Díky této řadě můžete i těm nejmenším z nejmenších poskytnout komfort látkových plen. 

JAK PLENKA FUNGUJE?

MiniMimi svrchní kalhotky se používají přes novorozenecké kalhotkové pleny, čtvercové či přes plenu vícevrstvou. Jsou vyrobeny z polyesteru laminovaného polyuretanem (PUL), na němž kromě krásných barev a vzorů na křidélkách oceníte zejména to, že je voděodolný a prodyšný zároveň. Funguje to stejně jako moderní membránové bundy: vlhkost jedním směrem vůbec nepronikne, zatímco druhým směrem je materiál prodyšný. Tedy v případě plenek je vlhkost odváděna od těla, ale ven na oblečení nic neprosákne.

Velikost MiniMimi svrchních kalhotek přizpůsobíte svému miminku tak, že kalhotky budou sedět doslova na milimetry přesně! Slouží k tomu dvě řady patentek na přední straně kalhotek. Suché zipy navíc můžete v případě potřeby zapnout i přes sebe, takže MiniMimi plenka vždy perfektně padne i těm nejmenším. 

JAK SI PORADIT S ÚDRŽBOU?

Údržba a péče o svrchní kalhotky je hračka. Neperete je často a jen je třeba se při sušení vyhnout přímému zdroji tepla, aby nebyla narušena membrána. Ze schnutí ale nemusíte mít obavu, pokud kalhotky vyperete dopoledne, do večera je budete mít stoprocentně suché, schnou opravdu rychle!

NÁŠ TIP

Při praní svrchních kalhotek MiniMimi nezapomeňte sepnout suché zipy tak, jako by plenka byla zapnutá na miminku, a obrátit ji naruby. Zabráníte tak tomu, že se vám v pračce vytvoří gigantický uzel prádla (jehož rozmotání trvá celou věčnost) a zároveň si zajistíte, že suché zipy budou i po mnohaletém používání stále plně funkční.

PÁR TECHNICKÝCH ÚDAJŮ

Materiál

  • 100% polyester laminovaný polyuretanem (PUL)
  • Lemování: 100% polyester (flís)
  • Gumička: lastin - 100% polyuretan

Péče

Svrchní kalhotky se perou při znečištění stolicí nebo 1x za 2 týdny. Nesmí prát při teplotě vyšší než 60°C, došlo by k porušení laminace povrchu a kalhotky pak mohou protékat. Před samotným praním vždy zapněte suché zipy. Nepoužívejte aviváž, nežehlete. Je třeba se při sušení vyhnout přímému zdroji tepla, aby nebyla narušena membrána. Ze schnutí ale nemusíte mít obavu, pokud kalhotky vyperete dopoledne, do večera je budete mít stoprocentně suché, schnou opravdu rychle

Vyrobeno v ČR.

Výrobce: Bamboolik


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: