Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Bamboolik MiniMimi svrchní kalhotky 2018 - Malinová + Draci

439 Kč


check  1 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

Svrchní kalhotky, poskytují nepromokavou vrstvu při používání MiniMimi kalhotkové pleny i dalších typů plen.



Více informací

MiniMimi svrchní kalhotky

Bamboolikova MiniMimi řada je vyvinuta speciálně pro malá miminka, cca od 2 do 6 kg. Díky této řadě můžete i těm nejmenším z nejmenších poskytnout komfort látkových plen. (Proč jsou látkové pleny pro vaše nejdražší zdravější, se dozvíte v článku Plenkami pro zdraví. Nehledě na to, že za používání látkových plen vám bude vděčné také životní prostředí spolu s vaším rodinným rozpočtem.)

JAK PLENKA FUNGUJE?

MiniMimi svrchní kalhotky se používají přes Bamboolikovu MiniMimi kalhotkovou plenu či přes plenu vícevrstvou. Jsou vyrobeny z polyesteru laminovaného polyuretanem (PUL), na němž kromě krásných barev a vzorů na křidélkách oceníte zejména to, že je voděodolný a prodyšný zároveň. Funguje to stejně jako moderní membránové bundy: vlhkost jedním směrem vůbec nepronikne, zatímco druhým směrem je materiál prodyšný. Tedy v případě plenek je vlhkost odváděna od těla, ale ven na oblečení nic neprosákne.

Velikost MiniMimi svrchních kalhotek přizpůsobíte svému miminku tak, že kalhotky budou sedět doslova na milimetry přesně! Slouží k tomu dvě řady patentek na přední straně kalhotek. Suché zipy navíc můžete v případě potřeby zapnout i přes sebe, takže MiniMimi plenka vždy perfektně padne i těm nejmenším.

Složení:

  • 100% polyester laminovaný polyuretanem (PUL)
  • Lemování: 100% polyester (flís)
  • Gumička: lastin - 100% polyuretan

Údržba:

  • Perte
  • Údržba a péče o svrchní kalhotky je hračka.
  • Neperete je často a jen je třeba se při sušení vyhnout přímému zdroji tepla, aby nebyla narušena membrána.
  • Ze schnutí ale nemusíte mít obavu, pokud kalhotky vyperete dopoledne, do večera je budete mít stoprocentně suché, schnou opravdu rychle!
  • na 60 stupňů. Není vhodné pro sušení v sušičce. 



NÁŠ TIP

Při praní svrchních kalhotek MiniMimi nezapomeňte sepnout suché zipy tak, jako by plenka byla zapnutá na miminku, a obrátit ji naruby. Zabráníte tak tomu, že se vám v pračce vytvoří gigantický uzel prádla (jehož rozmotání trvá celou věčnost) a zároveň si zajistíte, že suché zipy budou i po mnohaletém používání stále plně funkční.

UPOZORNĚNÍ: Výrobky s laminací nikdy neperte v ruce, zejména je „nedrhněte“. Mohli byste si tím poškodit laminaci. 

Výrobce: Bamboolik


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: