Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Lavera Basis Tuhý šampon pro citlivou pokožku

209 Kč


check  1 ks skladem

Jemná péče pro všechny typy vlasů šetrná k přírodě.


Více informací

Dopřejte svým vlasům přírodní čistící péči v inovativní podobě tuhého šamponu (šampuku). Pečlivě vyvážené veganské složení bez silikonů je šetrné k citlivé pokožce hlavy, vlasům i přírodě. Díky obsahu Bio Aloe Vera šampon intenzivně hydratuje. Extrakt z Bio Quinoy vyživuje pokožku hlavy a pečuje o vaše vlasy od kořínků po konečky. Jemné mycí složky zajišťují dostatek pěny a šetrně odstraňují veškeré nečistoty. Díky neutrálnímu pH redukuje vznik lupů a je vhodný i pro citlivou pokožku. Vlasy se po použití snadno rozčesávají, zůstávají vyživené a lesklé. Šampuk provoní vaši sprchu i den jemnou vůní citrusů s tóny růže a vanilky.

Tuhý šampon lavera je
• třikrát ekonomičtější než běžné šampony
• biologicky rozložitelné, takže nezatěžují odpadní vody
• snadný krok k udržitelnějšímu životnímu stylu
• vysoce koncentrované ekologické produkty
• balená v 100% recyklovatelných obalech

Udělejte malý krok pro člověka, ale velký skok pro planetu s tuhými šampony lavera.

Návod k použití:
Použití tuhého šamponu je velmi snadné. Vlasy namočte vodou příjemné teploty a tuhý šampon napěňte v dlaních, či přejížděním po vlasech. Následně postupujte stejně jako u běžných tekutých šamponu. Po použití šampuk odložte na odkapávací podložku a nechte jej oschnout.

Účinné látky:

Bio Aloe vera je odpradávna známá jako prospěšná bylina. Nejčastěji se z této pouštní rostliny v péči o pleť používá gel z jejich dužnatých listů. Výtažky z Bio Aloe vera mají díky vysokému obsahu vitamínů, minerálů a kyseliny salicylové zklidňující a hydratační účinky.

Díky vysokému obsahu vitamínů, aminokyselin a bílkovin přispívají výtažky z Bio Quinoy k přirozeně zdravým a krásným vlasům, které se snadno rozčesávají. Semena quinoy obsahují mnoho důležitých minerálů jako je hořčík, železo, draslík, vápník a mangan. Kvalitu Bio Quinoy v našich produktech zaručuje evropský certifikát COSMOS ORGANIC.

Kvalitu tohoto produktu zaručují certifikáty:
Vegan
• Produkty neobsahuje živočišné suroviny a nebyl testován na zvířatech. 
ECO CERT
• Světově uznávaný mezinárodní certifikát přírodní kosmetiky garantuje, že minimální podíl přírodních surovin každého produktu je 95 %. Výrobky také neobsahují geneticky modifikované ani živočišné suroviny.
Organic
• Rostlinné složky produktů pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a z vlastní produkce.

Složení

INCI: Sodium Coco-Sulfate, Tapioca Starch*, Water (Aqua), Oryza Sativa (Rice) Powder*, Citric Acid, Silica, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Chenopodium Quinoa Seed Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Glyceryl Undecylenate, Sodium Citrate, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citronellol**


Výrobce: Lavera


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: