Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Nobilis Tilia Osvěžovač vzduchu 100 ml - Nádech

219 Kč


check  1 ks skladem

Citlivý pomocník při dýchacích obtížích.


Více informací

Nadechněte se a nechte rozvinout vůně blahodárných éterických olejů z jehličnanů a eukalyptu. Síla tohoto citlivého osvěžovače vzduchu vás přenese do hlubin lesa a zároveň uleví při nachlazení a kašli. Funguje jako prevence i účinná pomoc a díky svěží a intenzivní vůni rozptyluje únavu a povznáší náladu. Stane se vaším nepostradatelným pomocníkem pro sychravá období roku!

Použití:

Pomocí rozprašovače stříkněte směs několikrát do vzduchu. Éterické oleje se samovolně rozptýlí do prostředí. Přípravek není určen k aplikaci na tělo. Prosíme dbejte na informace uvedené ve fotogalerii k tomuto výrobku.

Komu udělá radost:

V období nachlazení, rým a chřipek potěší celou rodinu. Dobré zkušenosti s ním mají také provozovatelé škol a školek, hodí se do čekáren ordinací i na pracoviště.

Složení:

Alcohol (rozpouštědlo), Pinus Sylvestris Leaf Oil (éterický olej z borovice lesní), Abies Alba Cone Oil (éterický olej ze šišek jedle bělokoré), Picea Abies Leaf Oil (éterický olej ze smrku ztepilého), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (éterický olej eukalyptový), Limonene*, Linalool*.

*- z přírodních éterických olejů.

Certifikáty:
Vhodné pro Vegany.

Výrobce: Nobilis Tilia


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: