Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Vilac dřevěná western pistole s terči

299 Kč


check  2 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

Divoký západ! Westernová hra, ve které vyhrává ten, kdo sestřelí nejvíce cílů.



Více informací

Divoký západ! Westernová hra, ve které vyhrává ten, kdo sestřelí nejvíce cílů. Jednoduše natáhněte gumičku na dřevěnou pistolku, postavte terče a můžete začít střílet. Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, to znamená, že tyto dřevěné hračky jsou vyráběny ekologicky. Šetří životní prostředí, neznečišťují půdu, vodu a vzduch, neplýtvají energiemi.



Logo%20Vilac.jpg

Již více než 100 let plní značka Vilac dětské sny. Společnost Vilac sídlí hluboko v srdci pohoří Jura, obklopena horami, jezery a lesy. Tato francouzská společnost vyrábí od roku 1911 dřevěné hračky v klasickém, starodávném stylu s moderními barvami a vzory. Hračky Vilac jsou jedinečné, nikdy nevyjdou z módy a dokáží okouzlit všechny generace. Vilac pomáhá utvářet dětskou představivost svými radostnými ilustracemi či dizajny a reinterpretací klasických hraček, které se jen tak neopotřebují.
Děti dostávají na Vánoce a narozeniny spousty hraček, většina z nich je však nezaujme na dlouhou dobu, láska k hračce se nenaplní. Dřevěné hračky Vilac vzbuzují vášeň i o 50 let později, když jako dospělí náhodou najdete v podkroví hračky, které jste jako děti milovali. Vilac již 100 let propojuje děti s hračkami, které si oblíbí a váží si jich. A proč je děti tak milují? To zůstává tajemstvím firmy Vilac.


Rozměr:

  • 24x14x3 cm

Materiál:

  • dřevo

Věk:

  • 3+

Barva:

  • mix barev

Výrobce: Vilac


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: