Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Bamboolik Cestovní hrnek

429 Kč


check  1 ks skladem

Dostupnost: Ihned k odeslání.

Cestovní hrnek z českého skla dvoustěnný 0,3 l



Více informací

Popis:

Kafíčko, frappéčko, čajíček, pitíčko. Pro spoustu z nás denní rutina, denní potěšení. Ale pokud si na každý takový drink berete jednorázový kelímek, pro životní prostředí to zas takové potěšení není.

Cílem Bambooliku je minimalizovat jednorázové předměty denní (s)potřeby. A to ve všech oblastech.

Hrnek na kávu s sebou, termohrnek, kelímek s sebou. Pořiďte si jeden opakovaně použitelný hrnek/kelímek a mějte ho vždy po ruce.

Proč zrovna hrnek od Bambooliku?

Je z českého skla! My jsme toho názoru, že eko produkt, který za vámi musel přicestovat před půlku zeměkoule, už vlastně není moc eko.  ČR má krásnou sklářskou tradici, tak proč toho nevyužít.

Cestovní hrnek je vyroben z dvoustěnného skla, což vám zaručí, že ho vždy udržíte pohodlně v ruce, bez ohledu na to, zda si do něj necháte načepovat vroucí kávu nebo osvěžující drink s ledem. Dvoustěnné sklo také pomáhá déle uchovat výchozí teplotu nápoje. Hrnek je opatřen silikonovým víčkem.

Nerozbije se to?

Testovali jsme to. Nejprve nechtěně, následně záměrně. Vydrží toho dost, ale přesto bychom vám doporučili být opatrní. Jinými slovy pád na koberec v pohodě, na asfalt venku už asi spíš ne.

Výrobce: Bamboolik


Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: