Doprava a platba

Od:   1000 Kč 500 Kč
Zásilkovna 59 Kč 39 Kč zdarma
DPD 99 Kč 79 Kč zdarma

Více informací o dopravě a platbě

Nebojte se zeptat na cokoliv ohledně látkových plen a dalších nabízených produktů, jejich používání či doporučení přesně pro Vaši potřebu.

Bebo.cz - Barbora Talavášková Barbora Talavášková Majitelka Bebo.cz a dvojnásobná maminka

phone   +420 739 092 036

email   info@bebo.cz

Seznam produktů výrobce ManyMonths

  • ManyMonths™ je nová koncepce v oblékání nejmenších  - alternativa k oblečení, které oblékáte pouze krátkou dobu, alternativa k nepříliš  ryzím materiálům, alternativa k znečištěné Zemi.

  • Nabízíme vše - bezpečnost, jemnost, trvanlivost, netradiční design a zodpovědný přístup k životnímu prostředí.

  • Všechny oděvy kolekce ManyMonths™ jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů v souladu s fair trade principem, bez použití dětské práce. Klasické pruhy pro kombinaci, retro vzory pro slunce každodenního rána, oboustranost pro změny nálady a ukrytí stop zatoulaných borůvek.

  • Dle designu Bettiny Lindblom- pro všechny naše milované děti - dnes, v červnu, za rok. Navrženo s ohledem na používání  látkových plen a nošení v šátcích a nosítcích.

  • Naše nabídka velikostí se odlišuje od striktního určení textílním průmyslem – Newcomer 0,3/4 měs., Charmer 3-6/9 měs., Explorer 6-12/18 měs., Adventurer 1-2/2,5 roků, Conqueror 3-4,/5, Innovator 5-7/7,5 let, kombinované velikosti Charmer/Explorer, Adventurer/Conqueror.


Počet produktů: 7

Získejte informace o nových produktech, akcích a soutěžích přímo do vaší e-mailové schránky: